lørdag 29. november 2008

Vi satser på Dana Cup i sommer også

Foreldremøtet fredag kveld var enige om at vi satser på Dana Cup også i 2009. Cupen foregår som alltid i uke 30. Det er bestilt plasser med Fjord Line fra Bergen 17. juli med retur 27.juli. Nærmere info kommer i januar. Helge Solheim har hovedansvaret for opplegget med Dana Cup.
95-laget skal dessuten delta i Adidas cup, det uoffisielle norgesmesterskapet for småguttelag.
Andre cuper kan bli aktuelt, men det blir i så fall mot slutten av eller etter vårsesongen. I vinter er det mer enn nok å gjøre med trening i tillegg til vinterserien "Champions League" som starter både for 95 og 96 i uke 50. Det legges likevel opp til en treningsleir en langhelg på Austevoll til våren.
Andre momenter fra foreldremøtet:
* Helge Solheim har sagt ja til å være kasserer og holde regnskap over fotballskolens økonomi.
* Thomas Cuomo får ansvar for å lede en gruppe som skal jobbe med å skaffe sponsorer, dugnadsjobber og ellers tiltak som kan skaffe penger til Fotballskolen. Andre medlemmer: Helge Solheim, Advan Dizdar, Erik Gudmundsen og Per Lillebøe. Gruppen kan suppleres ved behov.
* Varegg er i sluttfasen med å inngå en utstyrsavtale for treningstøy, utstyr og kampdrakter, men denne er ikke klar ennå. Fotballskolen har ventet tålmodig. Hvis det ikke kommer en avklaring før jul, må vi finne en annen måte å uniformere spillerne på før vinterserien starter.
* Foreldrene må regne med å bli pålagt en del oppgaver. En av dem er å stille som vakter i garderoben på Krohnengen skole mandagskvelder fra kl 1930-2100. Helge Solheim tar ansvaret for å sende ut lister.
* Eventuell ekstra kontingent ble diskutert uten av det ble konkludert. Cuomos gruppe kan også se på denne muligheten til inntekt.

Ingen kommentarer: